Bespaar 5€ met coupon SMILE5 alleen deze week! (gebruik op het winkelwagentje)

Ons doel

Smiletastic is een van de toonaangevende online winkels in Europa op het gebied van doe-het-zelf bleken. We zijn begonnen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar tegenwoordig kun je ons bijna overal in Europa vinden. Smiletastic wil het voor mensen mogelijk maken om overal en altijd hun tanden zelf te bleken met dezelfde resultaten als bij de tandarts, en dat tegen een voordelige prijs.

Vandaag de dag is het belangrijk om een wit en gezond gebit te hebben. Dit wordt namelijk gezien als een teken van gezondheid, kracht en schoonheid. Tegelijkertijd werken we steeds harder en hebben we maar weinig vrije tijd over. Daarom hebben we Smiletastic ontwikkeld – een tandenbleekkit die net zo werkt als bij de tandarts, maar een stuk voordeliger is. Smiletastic biedt:

  • Wittere tanden – met de op maat gemaakte bleeklepels worden uw tanden nog witter!
  • Veilig tanden bleken – dankzij de op maat gemaakte bleeklepels zult u uw tandvlees niet branden!
  • Geen afspraak nodig bij de tandarts – bespaar uzelf een hoop tijd en geld zonder daarbij in te leveren op professionele resultaten.
  • Wittere tanden na 1 behandeling – met de bleekgel van Opalescence zijn uw tanden al na slechts 1 behandeling witter.
  • Net als bij de tandarts – bleek uw tanden net als bij de tandarts met op maat gemaakte bleeklepels en bleekgel van Opalescence.
  • Zahnärztliche Kontrolle – lasse deine Zähne & den Bleachingprozess durch den Zahnarzt kontrollieren; exklusiv mit der Smiletastic-App.